An Unbiased View of קידום אתרים בגוגל
An Unbiased View of קידום אתרים בגוגל
Blog Article
קישורי אתר מוצגים בדרך כלל בדף תוצאות החיפוש, מתחת לתוצאת החיפוש הראשית של האתר. בצורה כזאת, למעשה, מאפשר מנוע החיפוש לגולשים לגשת ישירות אל עמודים פנימיים רלוונטיים באתר באמצעות לחיצה על הקישור המתאים.
בתור אחד שעבד תחת עשהאל אני יכול להעיד שההדרכה והלימוד תחתיו מביאים ערך כפול:א.פרקטיקה נטו כפי שהוא נוהג לציין.
במידה והגעתם למילים שעליהן אין נושא באתר – זה הזמן לרשום בטבלה שצריך ליצור עמוד רלוונטי לאותה מילת מפתח.
מנוע החיפוש לא מגיע לאתר שאתם מקדמים בכל יום בהכרח. למעשה, התדירות שבה מבקר מנוע החיפוש אצלכם באתר לצורך שיהוי ומיפוי עמודים שנוספו לאתר תלויה בלא מעט פרמטרים: כמות הקישורים מאתרים שונים הנכנסים אליכם לאתר, תדירות העדכון של האתר, איכות העדכונים באתר (מנוע החיפוש לא ימהר לעדכן את האינדקס שלו בכל עדכון שולי שבוצע לדפי האתר), ההיסטוריה של הדומיין אליו משוייך האתר ועוד.
כשמקדם אתרים מקבל על עצמו משימת קידום אורגני של אתר, אחת מן הבדיקות החשובות שעליו לבצע הוא בדיקת ההיסטוריה של הדומיין. דומיין בעל היסטוריה בעייתית, הכוללת פריצות, הפצת ספאם ועונשים ידניים שספג ממנוע החיפוש, הוא דומיין שיהיה קשה עד בלתי אפשרי לקדם.
אם לא תחברו את האתר לכלים הנ"ל, רק אתם תדעו כמה הקידום שלכם תרם (וגם אתם לא תקבלו תמונה מלאה), הלקוח – לא.
התפיסה היא שכל אחד יכול להעיד על עצמו שהוא אתר מוצלח ומהיר ומותאם למובייל ומכיל נתונים מובנים וכו', אולם קבלת המלצות מגורמי חוץ הינה משימה קשה ומסובכת יותר.
קידום עצמאי אומר שעליכם לעשות מחקר מילות מפתח בעצמכם. עם זאת, בגלל שזה שלב כל כך קריטי – הייתי מציע לשקול לעשות זאת בעזרת מישהו חיצוני כמו מקדם אתרים או סוכנות קידום אתרים מקצועית.
אם חשבתם על קידום אורגני עצמאי ואתם מחפשים איך מקדמים אתר בגוגל לבד, או איך עושים קידום בגוגל – הגעתם למקום הנכון. הישארו עימי
בחירת אסטרטגיית התוכן צריכה להתבצע כבר בשלבים הראשונים של קידום האתר, עוד בשלב התכנון. בשלב זה תעשו שימוש בכלי מחקר מתקדמים על מנת להבין מה מעניין את הגולשים בנישה שלכם, באיזו תדירות תפרסמו תכנים באתר, מה יהיה האורך של המאמרים, מי יכתוב אותם, מה תהיה תצורת ההתקשרות מול כותבי click here התוכן, מה נדרש על מנת לכתוב תוכן בנישה שלכם, ובפרט, האם נדרשת הכשרה מיוחדת, תואר אקדמי ייעודי, גישה למקורות מידע שעולים הרבה כסף, או שמא, כל כותב תוכן מתחיל יוכל לבצע את העבודה.
קובץ מפת האתר הינו קובץ טקסטואלי שמסייע למנוע החיפוש להבין אילו עמודים קיימים באתר. מאחר ומנוע החיפוש עושה שימוש בקישורים פנימיים וחיצוניים על מנת לגלות דפים חדשים ולתעדף את תקציב הזחילה שלו, הטמעה של מפת אתר היא חשובה מאוד בכדי לספק למנוע החיפוש תמונה מלאה של העמודים באתר.
אם ישנה הצדקה כזאת, על מקדם האתרים לפעול מול הגורמים הטכניים אשר מנהלים את התשתית הטכנולוגית של האתר, וליישם זאת.
זה אמנם סרטון ישן מאד אבל נותן בסיס טוב כדי להבין איך לקדם אתרים באינטרנט.
אחד מרכיבי הקישור שיש לו משמעות רבה בקידום ביטויי מפתח ספיציפיים במנועי החיפוש הוא טקסט העוגן, או בשפה המקצועית האנקור של הקישור. על מנת לשוות לפרופיל הקישורים מראה טבעי, נהוג לבזר את טקסט העוגן ולדאוג שיהיה מגוון ככל האפשר, תוך התמקדות מסויימת בביטויי המפתח שנרצה לקדם.